panel mask

albanian csgo cheats

albanian csgo cheats

Informacion

Loja : Cheatsa për CSGO
Lloj : Të Mbrendshme
OS : Të gjithë sistemet operative të Windows (64 bit vetëm)
Çmimi : $5 / 1 Muaj
Koder : Toni
Statusi i hileve : Jo e Detektuar

Buy NowVideotKarakteristikat
Spectator ESP
Kjo karakteristikë do ju informojë kur dikush ju shikon pasi kan vdekur

Rank Revealer
Kjo karakteristikë do ju tregoj rangimin e të gjithëve në lojë

Ndryshues Dorëzash
Mund ti ndryshoni dorzat në lojë pa mos I blejtur! Perfekt for për video dhe streams!

Ndryshues Skinash
Menu interaktive që përdoret në lojë

Ndryshues Thikash
Mund ta ndëroni thikën tuaj pa mos e pasur në inventar

Ingame menu
Clickable in-game menu

Glow ESP Wallhack
Wallhack që tregon ku gjenden lojtarët
Visibility checking.

Chams Wallhack
Më mire se Glow ESP?!
"ESP më i mirë" - Jme

ESP Wallhack
-Emër ESP
-Fortësi (Health) ESP
-Item ESP
-Kuti ESP
-Fortësia e Kundërshtarëve ESP

AutoWall
Krisni përtej mureve!

Silentaim
Shkatëro gjithçka që lëviz, edhe prapa teje!

Recoil Control System
Reduktimi i forces së armës gjatë përdorimit të aimbotit.

Aimbot (Optimizuar për të gjithë armat)
Visibility checking
Qetësia e aimit me konfiguracione të ndryshme (Qetë apo Agresive)
Kon të shikimit me konfiguracione (Qetë apo Agresive)
Aimbot i optimizuar për:
-Pistoleta
-Pushka
-Snajpera
-Shotgun-a

Triggerbot
Arma juaj do të gjuaj automatikisht kur shënjestra juaj do jetë te armiku
Visibility checking
Hitbox triggerbot me keybind të ndryshëm.

Bunnyhop
Lëvizni më shpejtë se FrankieOnPC!
Zgjidhni bunnyhopin perfekt (Më e optimizuar se bunnyhop i jashtëm)

Efekte Vizuale
-Mos shikohen duart
-Duar me anë të vijave

No Flash
Fshin efektin e flashbangut kur e shikoni!

Anti Screenshot
Pastron screenshotat e juaja!5 Dollar Cheats

Përreth

Shkatëroni kundërshtarët! Shkatëroni hilexhinjtë tjerë duke përdorur hack! 5 Dollar Cheats ju ofron cheatat më të mira në CSGO në një çmim të pa besueshëm! Askund tjetër nuk mund të gjeni kaq cheata të shkatërueshme dhe do të gjeni silent aim, ndryshues skinash, Glow, Triggerbot dhe Bunnyhop në çmim të volitshëm! Por ky çmim nuk sakrifikon kualitetin, në fakt, ne jemi siguruar prej VAC-ut me vite dhe kemi eksperiencë në anti-cheat. Koderat tanë garantojnë se cheat-at tona në CSGO janë 24/7 jo të detektuara. Disa prej nesh thuajm se këto cheatat janë më të mirat që janë përdorur më parë dhe me çmim të volitshëm. Këto janë përdorues që kanë përdorur shumë cheat-a të ndryshme në komunitetin e CSGO.
Published:
May 28, 2018
Page Views:
878
  • About Us

    $5 Cheats provides high quality Counter Strike Global Offensive cheats at unbeatable prices! ESP, Legit Aimbot, Rage Aimbot, Triggerbot and many more features are all included in the cheat and can be toggled on and off via the menu while in game. Our cheat developers ensure 5DollarCheats CS:GO cheat stays undetected from VAC by updating it frequently. After registering, you can purchase our infamous CS GO cheat from the shop and download it instantly!
  • Buy us a beer!

    We try to provide quality CS:GO hacks at the best price for you, the user. If you enjoy the service we provide, please consider donating a small amount to help with our monthly hosting costs. You can do this by clicking the button below. Thank you

    Donate to us!